• Gjoko Jovik & Energy Band Koncert vo Duisburg - Germany

  • Sa, 19.10.2019 ab 19:00 Uhr
  • La Rose Eventlocation
    Friedrich-Alfred-Str. 182
    47226 Duisburg
Gjoko Jovik & Energy Band Koncert vo Duisburg - Germany - La Rose Eventlocation - Duisburg

Со огромно задоволство Ви ја најавуваме долго очекуваната загарантирана луда забава соЃОКО ЈОВИЌ и ENERGY BAND во Дизбург!19-ти Октомври | Ресторан La Rose | Почеток 19:00 часотВлез: 15 евра | За деца до 10 години: 5 евраРезервации на: 017641084966Влезниците се во ограничен бројОбезбеден бесплатен приватен паркинг