• Albanischer November in NRW startet mit "We Are Europe" in Essen - Nentori Shqiptar 2015 starton me eventin festiv "We are Europe" ne Essen

  • Sa, 31.10.2015 ab 18:00 Uhr
  • Weststadthalle Essen
    Thea-Leymann-Str. 23
    45127 Essen
Albanischer November in NRW startet mit "We Are Europe" in Essen - Nentori Shqiptar 2015 starton me eventin festiv "We are Europe" ne Essen - Weststadthalle Essen - Essen

Nentori Shqiptar 2015 starton per here te pare ne NRW dhe pikerish ne Essen. Nje event i mrekullueshem ku nderthuret debati mbi perspektiven europiane te rinise me politikane te larte te Landit te NRW, Gjermanise, Shqiperise e Kosoves me prezantimin e mundesive te integrimit te te rinjve nga Shqiperia e Kosova ne Landin e NRW, shoqeruar me ekspoziten e artit ne pikture e fotografi te artisteve te rinj nga diaspora kuruar nga mjeshtri Sali Allmuca, me parade mode te kostumeve kombetare nga te gjitha trevat shqiptare mundesuar nga Ministria e Kultures e Shqiperise per te kulmuar me nje mbremje muzikore hip-hopp, techno etc.

Beni rregjistrimin tuaj me mail ne info@i-de-al.org

Hyrja falas