• Игранка во природата

  • So, 09.06.2019 ab 12:00 Uhr
  • TSG Frankfurter Berg e.V.
    Wickenweg 24
    60433 Frankfurt
Игранка во природата - TSG Frankfurter Berg e.V. - Frankfurt am Main

🚨🗣Вниманије🇲🇰 не испуштете ја прекрасната прослава 👬👭👫надвор во природата, 🌳покрај убавото време🌞 што го најавуват ќе има и убава скара 🥩 и Long drinkovi🍸🍹🥃... после долго време ќе уживаме исто така во Македонска музика 🥁🎷🎺, за љубителите на фудбалот ќе се одржи и фудбалски турнир⚽ за децата го организиравме Spielmobil 🤹‍♂🎪 Кога: 09.06.2019Каде: Фудбалското Игралиште на Македонија ФранкфуртПочеток:12 часотепа сега кој не доаѓа сам си е крив...👋😀ве очекувамеМKSV Makedonija FrankfurtШири ја пораката на твоите пријатели и роднини за да присуствуват и они ❤👨‍👩‍👦‍👦👫🇲🇰https://maps.google.de/maps?oe=UTF-8&hl=de&client=safari&um=1&ie=UTF-8&fb=1&gl=de&entry=s&sa=X&ftid=0x47bd09642c80c2d3:0x8f5c0c2067d75dec&gmm=CgIgAQ%3D%3D