• Втор отворен траининг MKSV Makedonija Frankfurt

  • So, 23.06.2019 ab 00:00 Uhr
  • Македонско културнo и спортско Друштво - MKSV Makedonija Frankfurt e.V
    Ginsterweg
    60433 Frankfurt
Втор отворен траининг MKSV Makedonija Frankfurt - Македонско културнo и спортско Друштво - MKSV Makedonija Frankfurt e.V - Frankfurt am Main

Недела 23.06.2019 втор отворен траининг за сите кој сакаат да заиграт за нашето единствено Македонско културно и спортско друштво во Франкфурт на Мајна.Почеток во 17:00ч на адреса:Ginsterweg 60433 FrankfurtИли преко Google Maps:https://www.google.com/maps/place/MKSV+Makedonija+Frankfurt+e.V.+1986/@50.1639374,8.6778451,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x8f5c0c2067d75dec?sa=X&ved=2ahUKEwjczbu8svHiAhURGewKHcNlB8IQ_BIwD3oECA4QBgсоблекувалните се отворени уште од 16:30 ч.Ве очекуваме и се радуваме на новите пристапници ���