• Театарска импровизација - Импровокација

  • Sa, 27.05.2017 ab 19:30 Uhr
  • Saalbau Gutleut
    Rottweiler Str. 32
    60327 Frankfurt
Театарска импровизација - Импровокација - Saalbau Gutleut - Frankfurt am Main

Почитувани,Ве покануваме на првата изведба на театарската импровизација „Импровокација“ со:Стрезо СтаматовскиФилип КипровскиНикола ТодороскиФилип ЖураЦена: 15 € - претпродажба , 18 € - на влезКонтакт: Петар 0173 662 0765 / Бобан 0176 419 52803 / Лидија 06131 6279134Со почит,Македонско културно и спортско друштвоМакедонија-ФранкфуртСтрезо СтаматовскиFilip KiprovskiNikola TodoroskiФилип Ангеличин ЖураИмпровокација